Mijn naam is Nicky ik ben vanaf jongs af aan al gefascineerd door het raken van diepere lagen in onszelf en ons bewustzijn. Ik werk vanuit een diepe passie iedereen zijn eigen, werkelijke kracht en liefde te laten ervaren. Hiervoor creëer ik graag een veilige omgeving om te ‘durven voelen’. In een maatschappij waar het hoofd en de ratio prevaleert geloof ik dat we weer meer terug mogen naar het voelen. Lichaamsbewustzijn, adembewustzijn, verbinding maken met gevoelens zodat de energie optimaal kan gaan stromen. Het leven is te mooi om je in te houden.

De ademhaling is de sleutel naar de connectie tussen ons lichaam en hoofd. Ademwerk is openend, bevrijdend en bekrachtigend. Ik neem je graag mee in deze reis en ik laat je graag zakken in jouw lichaam. Naast mijn werk als Holistisch (adem)coach & trainer ben ik ook gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur en werk ik systemisch.

achtergrond

Het leven is mijn grootste leermeester. De ademhaling begeleidt mij hierin. Zoekende in mijn toch als kind en jongvolwassene vond ik het altijd lastig mijn ‘ruimte in te nemen’. Er leefde vanbinnen van alles (veel onbewust) en systemisch gezien mocht ik nog veel groeien. Door verschillende opleidingen: oa. ademcoaching, systemisch coachen, transformatieve yoga, Tibetaanse meditatie, holistisch healing en diverse cursussen kwam ik steeds dichterbij mijn kern.

Laag voor laag ben ik de ui af gaan pellen. En dit is ook wat ik voor jou kan betekenen. Een weg naar jouw authentieke blueprint, het claimen van je bestaansrecht en je ruimte innemen. Vanuit een aanpak ‘dat je al goed genoeg bent’ en dit mag geloven, voelen en belichamen.

Nickykleed
derick-mckinney-1579491-unsplash-double-images-cm

DIT BEN IK | @Nicky.vdw

Favoriete reisbestemming:  Het hele continent Afrika trekt mij enorm

Kan niet zonder:  Andere mensen & de natuur

Bijnaam:  Queen of Breathwork’

Favoriete quote:   Alles wat stroomt is goed”

Omschrijf jezelf in 1 woord:  Levenslustig

Waar krijg je energie van: Mensen die zonder enige vorm van inhouden zichzelf zijn en laten zien!

Schrijf je in.
Blijf op de hoogte van nieuws & events.